И втората барака тип "Пионер" ще бъде срината и премахната от

...
И втората барака тип "Пионер" ще бъде срината и премахната от
Коментари Харесай

Общината даде още средства за финала на новото крило на Ралица

И втората колиба вид "Пионер " ще бъде срината и премахната от двора на детска градина "Ралица ", съобщи репортер на Plovdiv24.bg. 
Това става допустимо, откакто пловдивският Общински съвет утвърди спомагателни средства от близо 147 000 лв. за градежа и довършителните работи по новото крило на градината в квартал "Коматево ". 
Събарянето й не е наложителна част от огромния план, само че бе целесъобразно. Точно в този момент е времето, до момента в който техниката е на обекта, дворът да се разчисти изцяло, разяснява кметът на регион "Южен " Борислав Инчев. 
При последната ревизия на градежа на новото крило на "Ралица " Инчев показа, че след унищожаване и на втората колиба теренът може да се приготви за още детски площадки, а в по-далечен проект е допустимо да се възнамерява ново уголемение на градината. 
Освен за бутането на остарялата и прогнила постройка средствата ще бъдат употребявани за куп довършителни работи, за покриване на всички нужни противипожарни условия, за създаване на слънчева система, както и за новата топла връзка сред две© Plovdiv24.bg След като едната колиба вид " Пионер " изчезна от двора и на нейно място още има детски площадки, Общината утвърди средства за унищожаване и на втората
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР